Brexit bunkert építettek egy londoni ház kertjében

A tulaj beleunt a Brexit körüli felhajtásba, építtetett magának egy elvonulási helyet.

Hirdetés

A londoni Ride Design Studio ügyfelének sok brit állampolgárhoz hasonlóan elege lett a Brexit körüli bizonytalanságból és az azt uraló politikai hangulatból, így elvonulás gyanánt acéllemezből építtetett egy kis helyiséget, amit stílusosan Brexit bunkernek neveztek el. 

Fotók: Edmund Sumner

A lemezeket a közeli vasútállomásról szerezték be és meghagyták kissé rozsdás mivoltukban, hogy aztán ezzel fedjék le a szoba külsejét, és hogy jól reflektáljon a ház mögött futó vasúti sínekre. A 15 négyzetméteres kuckó két téglafal közé ékelődik be, a teteje kicsit a piramisokra hajaz, az ablakai a kertre néznek, ha pedig a ház mögötti eseményeket szeretné megcsodálni az ember, akkor csak a tetőablakon kihajolva lehet ezt megtenni.A  családi ház kertjében álló helyiség falai és a tető is hang- és hőszigeteltek. 

Forrás: Rise Design Studio




Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Nosztalgia

Nosztalgia

Családi ház Szemlőhegyen

Elegancia, hatékonyság, környezettudatosság

Elegancia, hatékonyság, környezettudatosság

A HillSide egy rendkívül hatékony, környezettudatos technológiákkal létrehozott irodaépület lett.

Diagonál lakás Budapest belvárosában
  • 2019-06-24 14:30
  • Deco

Diagonál lakás Budapest belvárosában

A lakás falai egyben a tárolók is.

Hirdetés