Itt az igazi nyár, és az idei harmadik Deco magazin, benne balatoni színek, interjú Torma Beatrix fotós, stylist, enteriőr- és arculattervezővel, történelmi múlttal rendelkező, újjáépült házban lévő penthouse lakással, saroklakással a Corvin Sétányon, innovatív tolóajtókkal, Szarka Tímea, Méhes Nóra és Varró Zoltán munkáival, sok egyéb mellett.

A tartalomból

TREND / BAZÁR

  • Magukba zárt fonatok
  • A nyár íze, a nyár színe
  • Belső utazás

FÓKUSZ

  • Tárgykultúra, enteriőr, képalkotás és építészet – minden, ami ősi, aszketikus és története van

OTTHONOK

  • Balaton színesben - Tomay Tamás építész, Vecsenyi Julia lakberendező
  • Elviszi a pálmát - Szakos Andrea
  • Meghitt modern - Szarka Tímea
  • Szabadon lebegő függőkert - Torma Beatrix
  • Kreatív formabontó és szabad - Méhes Nóra

ÚJDONSÁGOK

  • Design a kertben
  • Innovatív tolóajtók

SHOWROOM

  • A design teret követel
  • Térhódító burkolatok

VENDÉGLÁTÁS

  • Kortárs szalonhangulat - Varró Zoltán, VarroDesign
  • Ahol pörögnek a fogas- kerekek - Fitout Zrt., MádiLáncos Studio
  • Itt mindig pezseg az élet - Reload Építészstúdió & Weiszhaupt Viktória
  • A kockás terítők új dimenziója - Varró Zoltán, VarroDesign
  • Erdős glamour képzelt gróf- nővel - Varró Zoltán, VarroDesign

GASZTRO

  • Újragondolt ízek kifinomult kompozíciókkal tálalva vendéglátás



Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.



Kapcsolódó cikkek

2019/4-es lapszám

- 2019/4

Pasaréti társasház, Bauhaus lakóház és kőbányai lakóparki otthon is bekerült a Deco utolsó nyári lapszámába, amelyben már a hűvösebb időkre is gondolunk. Fókuszba került Paller Eszter, az őszinte, empatikus terek alkotója. A Bazárban közelebb hozzuk a Távol-Keletet és méltatjuk a székérzéket, az Újdonságok közül a mosdókra és a garázskapukra figyeltünk, gasztronómiáról Tabányi Gábort, a Corvin Gastropub konyhafőnökét kérdeztük. 

Így néz ki egy tűzoltósági épületből lett butikhotel
  • 2019-08-14 08:00
  • Deco

Így néz ki egy tűzoltósági épületből lett butikhotel

A fekete szobában úgy érzed magad, mintha a hetvenes évek funkzenével átitatott Amerikájába csöppentél volna.

Öt tipp arra, hogyan használjuk helyesen a hűtőnket
  • 2019-07-26 08:00
  • Deco

Öt tipp arra, hogyan használjuk helyesen a hűtőnket

Egy átlagos magyar fogyasztó például évente 33 kg olyan élelmiszert dob ki, amely megfelelő tárolással és tudatos tervezéssel megmenthető lenne.

Hirdetés